Aantal klachten flink omhoog

De coronapandemie heeft onmiskenbaar invloed op het aantal klachten dat bij skge binnenkomt.


In het eerste kwartaal, dus voor de coronapiek, waren het er 295. In het tweede kwartaal daalde het aantal klachten naar 241. Nu de reguliere zorg weer (bijna) op het oude peil is, is het aantal ingediende klachten fors gestegen. In het 3e kwartaal zijn 397 klachten binnengekomen. Dat zijn er 108 meer dan in het derde kwartaal van 2019.

Naar alle nieuwsberichten

27 juli 2023

Samen maken we de zorg beter
Onze vernieuwde huisartsen folder is nu beschikbaar. Een folder die in begrijpelijke taal en in eenvoudige stappen patiënten goed en laagdrempelig informeert over wat skge voor hen kan betekenen. Een blik werpen op de folder of als huisarts direct een bestelling doen?

19 juni 2023

Een klacht kun je maar beter met open armen ontvangen
In ‘De dokter’, het ledenblad van de LHV, spreken klachtenfunctionaris Margo van Weert en directeur Jiske Prinsen over het bemiddelen bij klachten en geschillen. Over het geven van ruimte om die onvrede te uiten en om van daaruit te bewegen naar een oplossing.

31 januari 2023

Bruggen bouw je ook online
Een totaal vernieuwde online omgeving met eigenlijk maar één doel voor ogen: om u nog sneller, gemakkelijker, duidelijker en gerichter te helpen bij het ombuigen van een klacht naar een oplossing.