Meer klachten in coronatijd

Skge heeft in het eerste half jaar van 2021 ruim 700 klachten ontvangen. Dat waren er fors meer dan voorgaande jaren: in de eerste helft van 2020 kwamen er 536 klachten binnen, in 2019 518.


Bijna 60 procent van de klachten gaan over het professioneel handelen van de huisarts, 30 procent over bejegening en de rest over de organisatie van de huisartsenpraktijk. De laatste maanden waren daar veel klachten bij over de uitvoering van het vaccinatiebeleid in de huisartsenpraktijk.

Naar alle nieuwsberichten

14 april 2022

Skge opent eigen podcastkanaal
Met gepaste trots introduceren we ons eigen podcastkanaal. Open gesprekken tussen jong en oud, ervaren en onervaren als professional en als mens: leren van en met elkaar rondom klachten en geschillen.

25 november 2021

Kennis- en ervaringscongres rondom klachten en geschillen in de zorg
Skge samen met De Geschillencommissie en een aantal toonaangevende kwartiermarkers behandelen thema’s als onderwijs, onafhankelijkheid, klantreis en de praktijk.

29 september 2021

Aansluitvergoeding automatisch laten incasseren? Hoe doet u dat?
Toestemming voor automatische incasso kunt u eenvoudig verlenen door in te loggen op de klantportal. Log in via de knop in het menu of via de link in dit bericht.