Podcast 1: Samen verder… met vertrouwen!

Verhalen over Vertrouwen: Diny Kerkman (patiënt), Willem Bijleveld (huisarts) en Jiske Prinsen (directeur-bestuurder skge) open en kwetsbaar in gesprek over ‘iets dat er mis ging’ tijdens de behandeling in de praktijk van Willem.

Ogenschijnlijk een klein wratje op het onderbeen dat regulier werd behandeld bleek toch niet zo onschuldig te zijn. De tijd verstreek en het behoefde serieuze aandacht van de dermatoloog met alle gevolgen van dien. Een inschattingsfout van Willem en een klacht daaromtrent door Diny. Hun onderlinge aanpak, respect voor mens en relatie zorgde ervoor dat ze samen verder kunnen… met vertrouwen.


Beluister onze eerste aflevering als podcast: Samen verder… met vertrouwen!

Naar alle verhalen

31 januari 2023

Bruggen bouw je ook online
Een totaal vernieuwde online omgeving met eigenlijk maar één doel voor ogen: om u nog sneller, gemakkelijker, duidelijker en gerichter te helpen bij het ombuigen van een klacht naar een oplossing.

23 december 2022

Podcast 3: Het begint met het goede gesprek
Verhalen over Vertrouwen: Caroline Blom en Sandra van Dijk – beiden ambtelijk secretaris bij skge – in gesprek over de geschillenprocedure en alle zorgvuldigheid die daarbij nodig is. ​

21 juli 2022

Podcast 2: uitspreken van onvrede
Anneke Hulshof en Margo van Weert – beiden klachtenfunctionaris bij skge – in gesprek over het luisterend oor dat zij bieden aan patiënten met mogelijke onvrede over hun huisarts.