Podcast 1: Samen verder… met vertrouwen!

Verhalen over Vertrouwen: Diny Kerkman (patiënt), Willem Bijleveld (huisarts) en Jiske Prinsen (directeur-bestuurder skge) open en kwetsbaar in gesprek over ‘iets dat er mis ging’ tijdens de behandeling in de praktijk van Willem.

Ogenschijnlijk een klein wratje op het onderbeen dat regulier werd behandeld bleek toch niet zo onschuldig te zijn. De tijd verstreek en het behoefde serieuze aandacht van de dermatoloog met alle gevolgen van dien. Een inschattingsfout van Willem en een klacht daaromtrent door Diny. Hun onderlinge aanpak, respect voor mens en relatie zorgde ervoor dat ze samen verder kunnen… met vertrouwen.


Beluister onze eerste aflevering als podcast: Samen verder… met vertrouwen!

Naar alle verhalen

5 juni 2023

Allemaal mensen-mensen
Verzamel skge-medewerkers rondom de lunchtafel, en het gesprek ontstaat vanzelf. Wat doen zij om onvrede om te buigen naar een oplossing en wat betekent dit voor de samenwerking? We vroegen hun naar het geheim van de smid…

19 mei 2023

‘Van ons wordt geen oplossing, maar een besluit gevraagd’
In de geschillencommissies buigen voorzitter en leden zich over de voorgelegde casus; ieder vanuit zijn eigen expertise, maar met een gezamenlijk besluit voor ogen. We vroegen drie commissieleden naar hun ervaringen.

23 december 2022

Podcast 3: Het begint met het goede gesprek
Verhalen over Vertrouwen: Caroline Blom en Sandra van Dijk – beiden ambtelijk secretaris bij skge – in gesprek over de geschillenprocedure en alle zorgvuldigheid die daarbij nodig is. ​
Waardevolle informatie en kennis uit de praktijk voor patiënt & zorgverlener
Waardevolle informatie en kennis uit de praktijk voor patiënt & zorgverlener