Podcast 2: uitspreken van onvrede

Anneke Hulshof en Margo van Weert - beiden klachtenfunctionaris bij skge - in gesprek over het luisterend oor dat zij bieden aan patiënten met mogelijke onvrede over hun huisarts.

“Het begint allemaal met het uitspreken hiervan, vaak met veel emotie.” …aldus Anneke en Margo. “Door begrip te tonen ontstaat het vertrouwen dat er nodig is en komen we tot de volgende stap: een actief samenspel tussen patiënt, zorgverlener en klachtenfunctionaris.”

Beluister deze aflevering op ons podcast kanaal: Samen verder… met vertrouwen! 

Naar alle verhalen

31 januari 2023

Bruggen bouw je ook online
Een totaal vernieuwde online omgeving met eigenlijk maar één doel voor ogen: om u nog sneller, gemakkelijker, duidelijker en gerichter te helpen bij het ombuigen van een klacht naar een oplossing.

23 december 2022

Podcast 3: Het begint met het goede gesprek
Verhalen over Vertrouwen: Caroline Blom en Sandra van Dijk – beiden ambtelijk secretaris bij skge – in gesprek over de geschillenprocedure en alle zorgvuldigheid die daarbij nodig is. ​

3 mei 2022

Jiske Prinsen
‘Vanuit het hart – 2021 – focus en ambitie’
In ons Jaarverslag kijk ik altijd met veel plezier terug naar het afgelopen jaar. Hét moment van gezamenlijke reflectie en bewust vooruitkijken naar het komende jaar. Reflectie die haar waarde heeft in het ‘nu & morgen’.