Podcast 3: Het begint met het goede gesprek

Verhalen over Vertrouwen: Caroline Blom en Sandra van Dijk – beiden ambtelijk secretaris bij skge – in gesprek over de geschillenprocedure en alle zorgvuldigheid die daarbij nodig is.

“Het scheppen van duidelijkheid naar beide partijen, vaak essentieel in dit deel van de klachtenprocedure. En wat kun je dan verwachten in zo’n juridische procedure?” …aldus Caroline en Sandra.

En als ‘rode draad’ geven zij graag mee: “Het begint met het goede gesprek te voeren met elkaar, het gesprek tussen patiënt en zorgverlener!”

Klik op onderstaande afbeelding en beluister de gehele podcast. 

Naar alle verhalen

31 januari 2023

Bruggen bouw je ook online
Een totaal vernieuwde online omgeving met eigenlijk maar één doel voor ogen: om u nog sneller, gemakkelijker, duidelijker en gerichter te helpen bij het ombuigen van een klacht naar een oplossing.

21 juli 2022

Podcast 2: uitspreken van onvrede
Anneke Hulshof en Margo van Weert – beiden klachtenfunctionaris bij skge – in gesprek over het luisterend oor dat zij bieden aan patiënten met mogelijke onvrede over hun huisarts.

3 mei 2022

Jiske Prinsen
‘Vanuit het hart – 2021 – focus en ambitie’
In ons Jaarverslag kijk ik altijd met veel plezier terug naar het afgelopen jaar. Hét moment van gezamenlijke reflectie en bewust vooruitkijken naar het komende jaar. Reflectie die haar waarde heeft in het ‘nu & morgen’.